Je hebt een kind in groep 7/8 en merkt dat het leren en plannen veel moeite kost bij je kind en strijd oplevert tussen jou en je kind. Je ziet er nu al tegenop hoe dat straks moet gaan op het Voortgezet Onderwijs.
Of
Vol enthousiasme is jouw kind begonnen aan een nieuwe fase: het Voortgezet Onderwijs. Dat enthousiasme was snel weg. Weggespoeld door een enorme, constante stroom aan huiswerk. Je kind heeft geen idee hoe dit huiswerk gepland moet worden en/of welke manier van leren het prettigst is en het best past.
Of
Je kind is gewoon helemaal klaar met school, vindt het heel lastig zichzelf te motiveren en wil alleen maar met andere zaken bezig zijn en dat levert veel strijd op.
Of
Jouw kind wil het graag zo goed doen, dat het gewoon helemaal bevriest. De lat wordt veel te hoog gelegd en wat je ook zegt, het helpt allemaal niet.

Stel je eens voor:
  • Je kind kan sneller én beter leren in minder tijd! En houdt daardoor meer tijd over om dingen te doen waar hij/zij blij van wordt!! Daarnaast wordt leren leuker!
  • Je kind formuleert een doel, weet wat daarvoor moet gebeuren en gaat zo gemotiveerder naar school.
  • Je kind leert handvatten om handen en voeten te geven aan het perfectionisme en de lat minder hoog te leggen voor zichzelf.
Klinkt dat niet aantrekkelijk?

Ook jouw kind kan dit bereiken door gerichte coaching bij Praktijk de Zeeuwse Knoop!