Kennismaking

We bespreken de hulpvragen van u en uw kind. Vervolgens bespreken we of coaching passend kan zijn. Zo ja
dan plannen we een intakegesprek. Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.  
Klik hier om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Intakegesprek 

Tijdens het intakegesprek bespreken we welke uitdagingen er zijn. Ook kijken we hoe het verdere traject van de coaching er uit kan gaan zien. De kosten van een intakegesprek en het schrijven van een trajectvoorstel zijn 85 euro. 

Coachingstrajecten op maat (1 op 1 trajecten)

Iedere vraag, iedere ouder, ieder kind is anders. Ik bied graag een coachingstraject aan dat helemaal aansluit op de persoonlijke vraag, wensen en behoeftes van het kind en de ouders. Alleen dan krijg je het beste resultaat!
Afhankelijk van vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een trajectvoorstel op maat. Deze prijzen variëren tussen de €797 en de €1297 afhankelijk van frequentie, duur en intensiteit van het coachingstraject.
Betalen in termijnen is mogelijk. Bij de prijs zit alles inbegrepen: intakegesprek, coachingsafspraken, sessies, 21% BTW, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school en eventuele samenwerking met andere professionals.
Klik voor meer informatie over coaching op maat hier

Training “Ik leer leren

De kosten voor de training “Ik leer leren” zijn € 195,00 voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Dit is inclusief BTW, het werkboek en iets eten/drinken. 

Voor een individuele training zijn de kosten 295 euro. 

Klik voor meer informatie over deze training hier
Workshops

De kosten voor een workshop  zijn €100 voor 2 bijeenkomsten van 1,5 uur. Dit is inclusief BTW, werkbladen en iets eten/drinken. Voor een individuele workshop betaal je 118 euro voor de 2 bijeenkomsten.  

Klik voor meer informatie over deze workshop hier