Een gratis kennismakingsgesprek via de telefoon (maximaal 30 minuten)  is altijd mogelijk. 

Klik hier om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Coachingstrajecten op maat (1 op 1 trajecten)

Iedere vraag, iedere ouder, ieder kind is anders. Ik bied graag een coachingstraject aan dat helemaal aansluit op de persoonlijke vraag, wensen en behoeftes van het kind en de ouders. Alleen dan krijg je het beste resultaat!

Afhankelijk van vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een trajectvoorstel op maat. Deze prijzen variëren tussen de €597 en de €997 afhankelijk van frequentie, duur en intensiteit van het coachingstraject.

Betalen in termijnen is mogelijk. Bij de prijs zit alles inbegrepen: intakegesprek, coachingsafspraken, sessies, 21% BTW, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school en eventuele samenwerking met andere professionals.

Klik voor meer informatie over coaching op maat hier

Training “Ik leer leren
De kosten voor de training “Ik leer leren” zijn € 182,50 voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Dit is inclusief BTW, het werkboek en iets eten/drinken. 

Klik voor meer informatie over deze training hier

Workshop “Plannen en uitvoeren”

De kosten voor de workshop “Plannen en uitvoeren” is €110 voor 2 bijeenkomsten van 1,5 uur. Dit is inclusief BTW, werkbladen en iets eten/drinken. 

Klik voor meer informatie over deze workshop hier

Workshop “Motivatie verhogen”

De kosten voor de workshop “Motivatie verhogen” is €110 voor 2 bijeenkomsten van 1,5 uur. Dit is inclusief BTW, werkbladen en iets eten/drinken. 

Klik voor meer informatie over deze workshop hier